Uren:                         40 uur                                                                                                                           Opleidingsniveau:   HBO          

Heb jij een passie voor technologie EN transport en logistiek?

Dan zijn we op zoek naar jou! Beurtvaartadres zoekt een Technisch Consultant  in ons ‘Supply Chain” team.  

Beurtvaartadres is de distributeur en implementatie partner van TransFollow, dé standaard voor de digitalisering van de eCMR en data uitwisseling binnen de supply-chain. Ons team werkt dagelijks aan de succesvolle introductie, implementatie, ondersteuning en opschaling van de eCMR bij vele verladers en vervoerders in Nederland. Kwaliteit staat hierbij hoog in ons vaandel. Met kennis van zaken streven we naar een optimale klanttevredenheid en digitaliseren wij de logistieke wereld.

Als Technisch Consultant neem je binnen een project de lead om de huidige technische processen om te zetten naar het nieuwe technische design in combinatie met de eCMR. Hierbij zorg je voor een optimaal technisch proces waarin de eCMR gekoppeld is in de technische flow van onze klanten en hun keten partners. Je ondersteunt onze klanten en hun ICT leveranciers bij het opzetten van de integratie van hun eigen logistieke systeem/ systemen met TransFollow (op basis van onze API technologie). Je staat onze klanten bij in met al hun vragen en schakelt waar nodig met je collega’s om de klant optimaal te faciliteren. Je voorziet de klant en de Ketenregisseur van accurate informatie over de status en voortgang van de technische realisatie van jouw projecten; Je legt best practices vast en deelt deze zodanig dat andere projecten daarvan in de toekomst kunnen profiteren.

Je neemt initiatief en weet mensen makkelijk te enthousiasmeren. Je werkt graag met (ICT) mensen binnen het logistieke domein. Daarnaast ben je sterk in stakeholdermanagement. Richting jouw klanten fungeer je zowel als adviseur, vraagbaak, maar als ook als troubleshooter. 

Onze werksfeer is collegiaal. Er wordt hard gewerkt...maar ook gelachen. Problemen pakken we samen op en successen worden gevierd! 

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding

  • Minimaal drie jaar ervaring als software integratie specialist

  • Kennis van systeem integratie op basis van API technologie en JSON file format

  • Platform technologie, Cloud services en app’s maken jou enthousiast

  • Liefst ervaring binnen de logistieke sector

  • Je weet wat het is om in projectvorm te werken

  • Je bent servicegerichtheid en zelfsturend

  • Een creatieve geest, teamplayer en een opgeruimd karakter

  • Je kunt de huidige technische “As Is flow” binnen een keten omzetten naar “To Be” technisch design en je stakeholders hierin meenemen

Herken jij jezelf hierin? Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet

Wat zullen WIJ doen?

Wij zorgen voor een prettige werksfeer met collega's die je coachen met hun kennis, enthousiasme en ervaring. Dit in een open en ambitieuze omgeving. Uiteraard zorgen wij voor passende arbeidsvoorwaarden. 

Direct Solliciteren

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!