Uren:                         40 uur                                                                                                                           Opleidingsniveau:   HBO          

Heb jij een passie voor logistiek, transport EN technologie??

Dan zijn we op zoek naar jou! Beurtvaartadres zoekt een nieuwe Junior Ketenregisseur in ons ‘Supply Chain” team.  

Beurtvaartadres is de distributeur en implementatie partner van TransFollow, dé standaard voor de digitalisering van de eCMR en data uitwisseling binnen de supply-chain. Ons team werkt dagelijks aan de succesvolle introductie, implementatie, ondersteuning en opschaling van de eCMR bij vele verladers en vervoerders in Nederland. Kwaliteit staat hierbij hoog in ons vaandel. Met kennis van zaken streven we naar een optimale klanttevredenheid en digitaliseren wij de logistieke wereld.

Als Junior Ketenregisseur ondersteun je de introductie en opschaling van de eCMR bij onze klanten en hun keten partners. Je ondersteunt (eind)gebruikers van TransFollow bij het in gebruik nemen van het platform en het gebruik van de verschillende TransFollow modules. Je staat onze klanten bij in de eerste lijn met al hun vragen en schakelt waar nodig met je collega’s om de klant optimaal te faciliteren. Je voorziet de klant en de Ketenregisseur van accurate informatie over de status en voortgang van jouw projecten; Je legt best practices vast en deelt deze zodanig dat andere projecten daarvan in de toekomst kunnen profiteren.

Je bent niet bang om initiatief te nemen en weet mensen makkelijk te enthousiasmeren. Je werkt graag met mensen binnen het logistieke domein, van logistiek planner, tot dock-medewerkers en chauffeurs.

Daarnaast ben je sterk in stakeholdermanagement. Richting jouw klanten fungeer je zowel als trainer, facilitator, change manager als ook troubleshooter. In deze rol leer je de kneepjes van het vak om op termijn door te groeien naar Ketenregisseur of Technisch consultant. 

Onze werksfeer is collegiaal. Er wordt hard gewerkt...maar ook gelachen. Problemen pakken we samen op en successen worden gevierd! 


Wat breng jij mee?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding binnen de logistiek en transport;

  • Kennis van en affiniteit met ICT (API’s, platform technologie, cloud services en app’s maken jou enthousiast);

  • Een hoge mate van servicegerichtheid en zelfsturendheid;

  • Een creatieve geest en een opgeruimd karakter.

Herken jij jezelf hierin? Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wat zullen WIJ doen?

Wij zorgen voor een prettige werksfeer met collega's die je coachen met hun kennis, enthousiasme en ervaring. Dit in een open en ambitieuze omgeving. Uiteraard zorgen wij voor passende arbeidsvoorwaarden. 

Direct Solliciteren

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!