Innovatief, met 90 jaar ervaring

Beurtvaartadres: de organisatie

Al méér dan 90 jaar loopt Beurtvaartadres met (digitale) innovaties voorop in de transportsector. Vernieuwend, duurzaam en servicegericht: maak kennis met onze organisatie.

Beurtvaartadres is er voor haar klanten. We zijn méér dan negentig jaar geleden ontstaan op initiatief van evofenedex en TLN. We dragen dit DNA nog steeds met ons mee. Door onze professionele en laagdrempelige organisatie spelen we snel in op nieuwe vraagstukken bij onze klanten in de logistieke keten.

Onze diensten zijn gericht op het verlagen van de kosten, verbeteren van het logistieke proces en het optimaliseren van de service naar onze klanten. Onze specialisten zijn in 3 businessunits actief. 

 
 


Digitale vrachtbrief

De eCMR van TransFollow is dé nieuwe standaard in de transportsector. Beurtvaartadres is de distribiteur van TransFollow in Nederland en sluit de gehele Nederlandse transportketen hierop aan. Het platform verbindt digitaal de systemen van de afzender, vervoerder(s) en ontvangers van goederen.

Im- en Export

Met de experts en de softwaretools van Beurtvaartadres houdt u grip op al uw douane- en KVK-formaliteiten. U kunt vertrouwen op zekerheid, betrouwbaarheid en snelheid. Samen houden we de controle, zodat de im- en export altijd dóór kan gaan.


Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten te verlagen.

Missie van Beurtvaartadres

Vervoersdocumenten

Over de weg, het spoor, het water en door de lucht. Beurtvaartadres zorgt ervoor dat de juiste papieren documenten voor uw vervoer altijd beschikbaar zijn. Denk aan vrachtbrieven (CMR- en AVC-proof), begeleidingsbrieven en gevaaretiketten. Een compleet assortiment, 100% juridisch juist.

Corona Maatregelen

Beurtvaartadres volgt de richtlijnen van het RIVM. Mocht u vragen hebben over een bezoek van- of aan ons, neem dan contact met ons op.

lees hier de maatregelen van het RIVM


Bedrijfscultuur

Onze medewerkers dagen we uit met een motiverend beleid en een goede werksfeer. Daar maken we ons als organisatie hard voor. We respecteren elkaar, staan open voor verschillende meningen en we gaan eerlijk met elkaar om.

Verder krijgt iedereen zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat iedereen zelfstandig kan werken en (mede)verantwoordelijk is voor het resultaat van de afdeling of businessunit en de onderneming.

Beurtvaartadres staat midden in de maatschappij

Beurtvaartadres is als organisatie uit de transportsector ontstaan. Daarom vinden wij het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dit jaar zijn we gestart met het project 'Trees for All'.

lees meer over ons project


Directie en management

Beurtvaartadres staat onder leiding van algemeen directeur Jörgen Hensgens en adjunct-directeur Bernadette den Uijl. Samen zorgen ze voor de samenhang binnen Beurtvaartadres en zien ze toe op het halen van de doelstellingen.

Als manager Finance is Wils van Vliet verantwoordelijk voor de interne en externe verslaglegging en optimalisatie van de financiële processen.

Jörgen Hensgens is als directeur ook verantwoordelijk voor het in de markt zetten van TransFollow in Nederland. Hij ziet toe op het beheer en het strategische partnernetwerk. Jörgen stuurt verder het team Digitale vrachtbrief aan.

Ridvan Taci is als Manager Im- en export verantwoordelijk voor de import en export dienstverlening. Hij ziet toe op het beheer van het strategische partnernetwerk. Ridvan stuurt verder het team van import en export aan.

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid van de directie, de algemene gang van zaken van de onderneming en de dochtermaatschappijen. Ze bewaken onder meer:

  • Realisatie van de doelstellingen

  • De strategie

  • De ondernemingsrisico’s

  • Het financiële verslaggevingsproces

  • De naleving van de wet- en regelgeving

Verder vervult de Raad van Commissarissen een adviserende rol voor de directie.

Lees hier uit wie de Raad van Commissarissen bestaat.

Vragen? Bel mij gerust!

Jörgen Hensgens

Directeur

Tel 06-514 647 14 E-mail Stuur een mail